⭐⭐⭐⭐⭐ 9,8 / 10 | levertijd 4-7 wdgn | verzending 🇳🇱 €5,95 / 🇧🇪 €7,95 | SPOED mogelijk (+€14)Ons verhaal en meer

Een origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden

Gepost door Jochem Weemaes op

Weet je niet wat je je beste vrienden cadeau moet doen voor hun bruiloft? Kies een persoonlijk en uniek cadeau. Een persoonlijke touch maakt echt het verschil en zo geef je je vrienden een onvergetelijk cadeau. Wij doen een aantal creatieve suggesties waarmee we je hopen te inspireren.

Lees meer →


In liefdevolle herinnering: de sterfdag van een dierbare herdenken

Gepost door Jochem Weemaes op

Het herdenken van de sterfdag van een familielid, vriend of geliefde kan je helpen verlies te verwerken. Een moment om de overledene te herinneren en zo het verdriet te verwerken en een plekje te geven. Hoe je dat doet is voor iedereen persoonlijk. Wij willen je graag inspireren.

Lees meer →


Herinneringen bewaren na overlijden van een dierbare

Gepost door Jochem Weemaes op

Na het overlijden van een dierbare kunnen herinneringen je helpen. Om je verlies een plek te geven of juist om het leven te vieren. Herinneringen – de leuke, mooie, warme en soms ook de wat minder prettige – brengen iemand soms voor even weer heel dichtbij. Wij delen vanuit onze eigen ervaringen een aantal tips over hoe je je herinneringen kunt bewaren. Prikkel je zintuigen en beleef mooie momenten opnieuw Ken je dat gevoel? Dat je iets ruikt, zoals een parfum, waardoor je plotsklaps 20 jaar terug in de tijd gaat. Ons brein registreert een enorme hoeveelheid informatie, die we op...

Lees meer →


Zo bewaar je mooie herinneringen van je kind voor later

Gepost door Jochem Weemaes op

Wij hebben veel spullen bewaard van onze dochters. Er zitten mooie herinneringen aan en is het is leuk voor later. Maar onze zolder stond een beetje (te) vol. Wij hebben de coronatijd daarom gebruikt om op te ruimen. Maar tjonge, wij vonden het nog knap lastig om te kiezen wat we nu wel of niet wilden bewaren. Wij geven je 4 tips die ons enorm hebben geholpen.

Lees meer →


Over Kerstmis, vaderschap en dementie..

Gepost door Jochem Weemaes op

"De beste wensen hè.." Het wordt zo gemakkelijk gezegd, dat het bijna loze woorden worden. Twijfel. Daar doe ik niet aan mee. Of toch..?

Lees meer →