Verzendkosten NL €4,95 / BE €6,95 | Verzendtijd Print 3-5 werkdagen | Gravure 1-2 werkdagen | Spoedverzending? (+€ 14)Ons verhaal en meer

Herinneringen bewaren na overlijden van een dierbare

Gepost door Jochem Weemaes op

Na het overlijden van een dierbare kunnen herinneringen je helpen. Om je verlies een plek te geven of juist om het leven te vieren. Herinneringen – de leuke, mooie, warme en soms ook de wat minder prettige – brengen iemand soms voor even weer heel dichtbij. Wij delen vanuit onze eigen ervaringen een aantal tips over hoe je je herinneringen kunt bewaren. Prikkel je zintuigen en beleef mooie momenten opnieuw Ken je dat gevoel? Dat je iets ruikt, zoals een parfum, waardoor je plotsklaps 20 jaar terug in de tijd gaat. Ons brein registreert een enorme hoeveelheid informatie, die we op...

Lees meer →


Zo bewaar je mooie herinneringen van je kind voor later

Gepost door Jochem Weemaes op

Wij hebben veel spullen bewaard van onze dochters. Er zitten mooie herinneringen aan en is het is leuk voor later. Maar onze zolder stond een beetje (te) vol. Wij hebben de coronatijd daarom gebruikt om op te ruimen. Maar tjonge, wij vonden het nog knap lastig om te kiezen wat we nu wel of niet wilden bewaren. Wij geven je 4 tips die ons enorm hebben geholpen.

Lees meer →


Over Kerstmis, vaderschap en dementie..

Gepost door Jochem Weemaes op

"De beste wensen hè.." Het wordt zo gemakkelijk gezegd, dat het bijna loze woorden worden. Twijfel. Daar doe ik niet aan mee. Of toch..?

Lees meer →


MIJN VERHAAL (over kinderwens, IVF, hoop en een gezonde tweeling)

Gepost door Jochem Weemaes op

Over kinderen dachten we helemaal nog niet na. Dat kwam later wel..Tenminste, dat dachten we. Want toen we zo’n 10 jaar geleden aan een baby wilden beginnen, bleek dat niet vanzelf te gaan..

Lees meer →