Klantwaardering 9,8/10 ⭐⭐⭐⭐⭐ Tijd tot verzending 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL: €6,95 / België: €8,95Onze waarden

Persoonlijk Contact

Je bent onze klant, of je overweegt om onze klant te worden. Dat stellen we erg op prijs. Wij maken de Herinner-Dingen-Doos, een prachtig produkt, maar zonder jou zijn we nergens. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Tevreden over de Herinner-Dingen-Doos, maar ook over de service die we verlenen. Dat begint bijvoorbeeld met persoonlijk contact. Vreemd misschien via een webwinkel? Maar heb je bijvoorbeeld een vraag, is er iets niet duidelijk? Heb je persoonlijke wensen? Wij nodigen je uit om al je vragen te stellen en we zullen ze altijd volledig en vrijblijvend beantwoorden. Het liefst ontvangen we je vraag via mail. We doen ons best om je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Eerlijke Prijzen

De prijzen die we hanteren zijn eerlijke prijzen. Geen torenhoge marges en daarom ook nooit torenhoge kortingen. Eerlijk is eerlijk. Je betaalt bij ons geen kosten voor de betaalmethode. Je kunt bij ons vooruit per bank betalen, met iDeal, Bancontact, Creditcard, Paypal, of Klarna. En welke betaalmethode je ook kiest, het kost je niets extra's. Als je VIP klant wordt, krijg je van ons korting op je eerste bestelling. Ook spaar je als VIP klant voor nieuwe korting op volgende bestellingen. En ja, eerlijk is eerlijk. We geven deze korting in ruil voor de kans om te laten zien wat we waard zijn. In de hoop dat we je nog vaker mogen helpen. 

Duurzaamheid en Garantie

Een Herinner-Dingen-Doos gaat je leven lang (met je) mee. We willen dat jij tevreden bent en staan garant voor de kwaliteit. Bij normaal gebruik natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. Ben je toch niet tevreden? Neem contact met ons op en we zoeken naar een passende oplossing.

Premium Service

Waar het op neer komt, is dat we je graag zien lachen. Tevreden klanten zijn ons veel waard. Zo is er bijvoorbeeld onze scanservice, waarmee we je kosteloos helpen bij het digitaliseren en drukklaar maken van je eigen ontwerp. Of we geven je gratis advies bij het kiezen van een ontwerp en sturen je vrijblijvend een voorbeeld, als je nog niet zeker weet of het resultaat met die ene foto wel mooi wordt. Als je een vraag hebt, stel je die altijd vrijblijvend. Wij helpen je graag verder. En dat zorgt er hopelijk vanzelf voor dat de Herinner-Dingen-Doos straks in ieder huishouden te vinden is.

Heb je suggesties die ons kunnen helpen de service te verbeteren?

We nodigen je van harte uit om die met ons te delen via info@luckywoodworks.nl . Ook stellen we het erg op prijs als je je ervaringen met de Herinner-Dingen-Doos en onze service deelt via Webwinkelkeur. Of geef ons je recensie via Trustpilot. Het is ons en onze toekomstige klanten heel veel waard.

Op Facebook of Instagram vind je inspirerende foto's, recensies van klanten, het allerlaatste nieuws en leuke acties en aanbiedingen. Volg ons en je bent als eerste op de hoogte!

Groet, Jochem & Valesca

eigenaren  | Herinner-Dingen-Doos.nl