• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
 • GRATIS verzending bij besteding >= €75
 • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
 • Met liefde handgemaakt
 • Uniek & Persoonlijk
 • Snelle Levering [NL/BE]
 • Bestel als Cadeau
 • Stevig Verpakt
 • Live Chat 09.00 - 21.00
 • Handgemaakte Kwaliteit

Skyline Amsterdam

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€55,00
Incl. btw

Prijs inclusief 1 opdruk op deksel, of voorkant. Kies een formaat (meer info hieronder). Vul de gewenste naam (en evt. datum) in en ontvang de doos binnen enkele dagen in huis.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Amsterdam. 020. Mokum. Allemaal benamingen voor een van de mooiste steden van ons land. De hoofdstad bovendien. Als we aan Amsterdam denken, denken we aan de grachten, draaiorgels, de prachtige 17de-eeuwse grachtenpanden, het Rokin en de Kalverstraat. Maar ook aan architectonische hoogstandjes als Eye, het internationaal vermaarde Stedelijk Museum, de Westertoren, de Albert Cuyp, de Pijp en de Jordaan. Deze stad heeft eigenlijk alles. Voor alle nieuwe Amsterdammers is er nu deze Herinner-Dingen-Doos. Hierin bewaar je al je herinneringen aan je verblijf in deze prachtige stad.

Deze skyline is gemaakt door Mevrouw Emmer. En wil jij nou liever een andere skyline van een andere stad? En die vind je niet in onze collectie? Ik noem Heerenveen, of Breda, of Eindhoven.. Mevrouw Emmer kan op bestelling alle skylines voor je maken. Neem contact net ons op voor meer informatie.

Formaten

 • Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

 • Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h) inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

 • Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h) inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

De Amsterdamse Herinneringsdoos! Om al je herinneringen aan je jeugd in Amsterdam in te doen. Uniek als geboortegeschenk of juist als afscheidscadeau.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00