• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt

Wie zijn wij..

herinnerdingendoos - over ons -foto

Mijn naam is Jochem Weemaes en ik ben de bedenker van de Herinner-Dingen-Doos en de maker van elk exemplaar.

Ik woon met mijn vrouw en 2 tweelingdochters van nu 3 jaar oud in de Achterhoek. Zeven jaar geleden (we woonden toen nog in Rotterdam) is de Herinner-Dingen-Doos ontstaan, naar aanleiding van de vraag van een vriendin. Zij was op zoek naar een houten kistje met vakverdeling, met een deksel waarin je spulletjes van je kinderen kon bewaren voor later. Maar ze kon het nergens vinden. Of ik die misschien voor haar kon maken, want ik was toch zo handig met hout? Tuurlijk, geen probleem!

Ik had toen zelf nog geen kinderen, maar zag wel de waarde in van een dergelijke bewaardoos. Na de eerste versie volgde versie 1.2 en 1.3 en na wat bestellingen via via, heb ik een webshopje geopend. Dat is inmiddels uitgegroeid tot een professionele webwinkel. En de Herinner-Dingen-Doos is inmiddels uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand produkt. Nog steeds handgemaakt, met veel aandacht voor afwerking en kwaliteit.

We werken inmiddels samen met een aantal zeer getalenteerde ontwerpers in NL en België, die voor de Herinner-Dingen-Doos een serie prachtige opdrukken hebben ontworpen.

 

Check de webwinkel voor inspiratie en voorbeelden. Het bestverkochte item blijft altijd nog de Herinner-Dingen-Doos met eigen ontwerp. Veel mensen kiezen hier bijvoorbeeld voor een geboortekaartje, trouwkaart, of een mooie foto op het deksel. Ook de zijkanten kunnen inmiddels worden bedrukt. En we hebben intussen niet langer 1, maar wel 3 formaten. Large, vierkant XL en XXL.

Ach ja, ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat de spullen voor zich spreken. Kijk gerust eens rond in de winkel. En heb je een vraag, wens of opmerking? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact op! Ik geef je advies en help je graag verder met je zoektocht naar de perfecte herinneringsdoos..Vriendelijke groet,Jochem