• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt

Onze Waarden

Persoonlijk Contact

Je bent onze klant, of je overweegt om onze klant te worden. Dat stellen we erg op prijs. Wij maken de Herinner-Dingen-Doos, een prachtig produkt, maar zonder jou zijn we nergens. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Tevreden over de Herinner-Dingen-Doos, maar ook over de service die we verlenen. Dat begint bijvoorbeeld met persoonlijk contact. Vreemd misschien via een webwinkel? Maar heb je bijvoorbeeld een vraag, is er iets niet duidelijk? Heb je persoonlijke wensen? Wij nodigen je uit om al je vragen te stellen en we zullen ze altijd volledig en vrijblijvend beantwoorden. En dat kan ook heel gemakkelijk hieronder via de live chat, of via facebook door een pb-tje te sturen. We reageren heel snel. Ook 's avonds en in het weekend.

Eerlijke Prijzen

De prijzen die we hanteren zijn eerlijke prijzen. Een Herinner-Dingen-Doos wordt met de hand gemaakt, gepersonaliseerd en afgewerkt. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt, inclusief btw. Je betaalt bij ons geen kosten voor de betaalmethode. Je kunt bij ons vooruit per bank betalen, met iDeal, Bancontact / MisterCash, Creditcard, Paypal, of achteraf met Afterpay. En welke betaalmethode je ook kiest, het kost je niets extra's.

Duurzaam en Levenslange Garantie

Een Herinner-Dingen-Doos neem je je leven lang mee. Wij staan garant voor de kwaliteit, dus dat betekent een levenslange garantie. Bij normaal gebruik natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. Dus is er iets kapot, of niet goed aan ons produkt? We verhelpen het voor je en/of zoeken naar een oplossing.

Premium Service

Waar het op neer komt, is dat we je graag zien lachen. Tevreden klanten zijn ons veel waard. Zo is er bijvoorbeeld onze scanservice, waarmee we je kosteloos helpen bij het digitaliseren en drukklaar maken van je eigen ontwerp. Of we geven je gratis advies bij het kiezen van een ontwerp en sturen je vrijblijvend een voorbeeld, als je nog niet zeker weet of het wel mooi wordt. Als je een vraag hebt, stel je die altijd vrijblijvend. Geen probleem. Wij helpen je graag verder. En dat zorgt er hopelijk vanzelf voor dat de Herinner-Dingen-Doos binnenkort in ieder huishouden te vinden is.

Heb je suggesties die ons kunnen helpen de service te verbeteren?

We nodigen je van harte uit om die met ons te delen via info@luckywoodworks.nl . Deel Je Ervaringen Ook stellen we het erg op prijs als je je ervaringen met de Herinner-Dingen-Doos en onze service deelt via onze facebook pagina.

Hier vind je ook inspirerende foto's, recensies van klanten, het allerlaatste nieuws en heel veel leuke acties en aanbiedingen. Like de pagina en je bent als eerste op de hoogte!


Weet ons te vinden!

Groet, Jochem Weemaes

eigenaar Herinner-Dingen-Doos.nl