Klantenservice / veel gestelde vragen
1 Veel gestelde vragen / FAQ's
1.1 Moet ik een extra opdruk kiezen als ik er een naam op wil?

Nee, dat is niet nodig. Bij elk bestaand ontwerp van ons zit een naam (en eventueel datum) bij de prijs inbegrepen. Wanneer je kiest voor een Eigen ontwerp, of bijvoorbeeld een foto, kunnen we altijd een naam (en/of datum) toevoegen aan het ontwerp/foto. Dit doen we kosteloos.

Wil je echter naast de opdruk op het deksel een extra opdruk op de zijkant? Dan kies je voor een extra opdruk. 2 zijkanten bedrukt is dan 2 extra opdrukken, etc.

Heb je advies nodig? Schroom niet en vraag het ons gewoon even via de Live chat. Of mail ons via info@luckywoodworks.nl .

1.2 Wat zijn de verschillende afmetingen van een Herinner-Dingen-Doos?

De Herinner-Dingen-Doos is in 3 maten verkrijgbaar.

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud:  27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen.

Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op!

(Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)


Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud:  51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

1.3 Kunnen jullie me helpen met een ontwerp?

Je kunt in onze webwinkel kiezen uit ontwerpen die speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt zijn. Deze zijn altijd personaliseerbaar. Je kunt bijvoorbeeld altijd een eigen naam kiezen, of bijvoorbeeld de kleur van het haar veranderen. Ook kun je kiezen voor een Eigen Ontwerp, waarbij je zelf een ontwerp aanlevert. Dit kan bijvoorbeeld een geboortekaartje zijn, een illustratie, of een foto. Heb je hulp nodig met het aanpassen van het ontwerp, dan helpen we je in veel gevallen gratis. Mocht het aanpassen en drukklaar maken van het ontwerp teveel tijd in beslag nemen, dan zullen we je hierover vooraf informeren, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Advies bij Eigen Ontwerp is altijd gratis.

1.4 Wat zijn de aanleverspecificaties als ik kies voor een Eigen Ontwerp?

Het liefst ontvangen we een JPG, TIFF, of PDF in hoge resolutie (300/600 dpi) van de afbeelding die je op het deksel wilt. Als je er bijvoorbeeld een geboortekaartje op wilt, maar je beschikt niet over het originele ontwerp, kun je van het kaartje een scan (laten) maken. Wij kunnen het ook voor je inscannen, maar dan zul je het eerst moeten opsturen, waardoor de levertijd uiteraard langer wordt. Je krijgt in dat geval het kaartje netjes met je bestelling weer mee thuisgestuurd. En als je niet zeker weet, of je plaatje goed genoeg is, kun je ons altijd vrijblijvend vragen om advies.

1.5 Kan ik alles op het deksel laten drukken, of zijn er beperkingen?

Om te beginnen, is er heel veel mogelijk. Je moet er wel rekening mee houden, dat de kleur wit niet bedrukt kan worden. Wit krijg de kleur van de ondergrond, in ons geval licht berkenhout. Vaak is dit bij illustraties geen probleem, zolang het gaat om beperkte oppervlaktes, bijvoorbeeld een witte wolk, of het oogwit van een dier, of een beetje sneeuw. Twijfel je erover of je ontwerp of foto goed tot zijn recht komt? Stuur ons het ontwerp op via info@luckywoodworks.nl en je krijgt altijd vrijblijvend advies.

1.6 Andere vragen?
  • Stel je vraag via de Live Chat (links onderaan elke pagina)
  • Vul hiernaast het contactformulier in, of
  • Log in in je account, open een ticket en stel je vraag, of
  • Stuur een mail aan info@luckywoodworks.nl, of
  • Stuur een persoonlijk bericht via facebook.com/herinnerdingendoos.

 
Je krijgt altijd snel antwoord!