Herinneringsdoos overlijden / gedenkdoos

Bewaar je herinneringen aan je overleden dierbare op persoonlijke en praktische wijze in deze mooie handgemaakte herinneringsdoos. Eigen ontwerp mogelijk.

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Herinneringsdoos overlijden / gedenkdoos

Het overlijden van een dierbare haalt veel in mensen naar boven. Je wil niet alleen rouwen om het verlies, maar je zoekt ook manieren om het leven te vieren. Een goede manier om dat te doen is door een herinneringsdoos te maken. Een herinneringsdoos bij overlijden is een bewaardoos voor alles wat je maar wilt. Foto’s, brieven, beeldjes en andere aandenkens: je geeft ze een plekje in een speciale, gepersonaliseerde doos. De Herinner-Dingen-Doos is er in diverse varianten en maten. Je kunt er één bestellen voor jezelf, maar een Herinner-Dingen-Doos kan ook een bijzonder, persoonlijk cadeau zijn.

Herinner-Dingen-Doos met eigen ontwerp

Veel mensen kiezen voor een Herinner-Dingen-Doos met eigen ontwerp, omdat deze helemaal gebaseerd wordt op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie foto van je dierbare, of een kaart die erg veel voor jullie betekende. Ook kun je er een tekst aan toevoegen die voor jou de lading dekt. Daarnaast is het aanpassen van de bestaande ontwerpen in onze collectie vaak ook mogelijk. De ontwerpen die je hier op de pagina vindt zijn gericht op kinderen en volwassenen. Heb je een ontwerp gezien dat je aanspreekt, maar wil je een element nét even iets anders zien? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden voor jouw persoonlijke bewaardoos

De Herinner-Dingen-Doos is verkrijgbaar in drie formaten: Large (18 ltr), XL Cube (vierkant, 27 ltr) en XXL (51 ltr). Daarnaast kun je nog kiezen voor een variant met uitneembaar binnenwerk of een versie zonder binnenwerk. Kun je niet vinden wat je zoekt, of kom je er niet helemaal uit met je eigen ontwerp voor een herinneringsdoos bij overlijden? Stuur ons dan een berichtje per e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te helpen.

 

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Herinneringsdoos overlijden is een persoonlijke bewaardoos waarin je de mooiste en meest bijzondere herinneringen kunt bewaren. Bekijk het aanbod.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00