Aandenken bruiloft: maak een Herinner-Dingen-Doos

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Aandenken bruiloft: maak een Herinner-Dingen-Doos

Voor veel mensen is hun trouwdag één van de mooiste dagen van hun leven. De liefde tussen jou en je partner staat tenslotte centraal, en het vieren van deze verbintenis met familie en vrienden is iets waar je later graag aan terugdenkt. Wil je de mooiste herinneringen aan je bruiloft bewaren en bij elkaar houden, zodat je er samen keer op keer van kunt genieten? Bestel dan hier een Herinner-Dingen-Doos met het thema huwelijk. Als aandenken van bruiloft is een herinneringsdoos zeer geschikt, omdat je deze voor een groot deel kunt laten personaliseren.

Kies de huwelijksdoos die bij jullie past

Welke aandenkens je ook graag wil bewaren, je kunt ze altijd kwijt in een Herinner-Dingen-Doos. Op deze pagina vind je de ontwerpen die te maken hebben met het huwelijk. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere bewaardoos met jullie namen en trouwdatum, of bestel een doos met jullie foto op de voorkant. Er zijn verschillende mogelijkheden als je kiest voor een huwelijksdoos, niet alleen op het gebied van ontwerp maar bijvoorbeeld ook op het gebied van afmetingen. Herinner-Dingen-Dozen zijn te bestellen in drie formaten: Large (18 ltr), XL Cube (vierkant, 27 ltr) of XXL (51 ltr). Daarnaast kun je kiezen voor een variant met of zonder uitneembaar binnenwerk.

Liever iets anders?

Heb je de ontwerpen bekeken, maar zit er geen exemplaar tussen dat écht bij jou en je partner past? Kies dan voor een eigen ontwerp! Hierbij upload je je eigen foto, kaart en/of tekst, die wij vervolgens op een Herinner-Dingen-Doos gaan drukken. Je kunt bij ons terecht als je nog niet helemaal zeker bent van je ontwerp, of als je nog ‘iets’ mist. We helpen je graag bij dit proces. Kies je voor een Herinner-Dingen-Doos met eigen ontwerp, dan krijg je van ons ook een gratis proefdruk. Zo kun je zien of de huwelijksdoos wordt zoals jij dat voor ogen hebt. Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht.

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Aandenken bruiloft wil je natuurlijk voor altijd bewaren. Hoe kan dat beter dan in een Herinner-Dingen-Doos? Ook mogelijk met eigen ontwerp.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00