• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Geschenkbon [€ 10 - € onbeperkt]

€0,00
Incl. btw

Je wilt graag een (bijdrage aan een) Herinner-Dingen-Doos kado geven, maar je weet nog niet welk ontwerp erop moet komen? Dan is deze waardecheque of geschenkbon een prachtige oplossing.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 0-1 werkdagen

GEEF EEN BON CADEAU!
Je wilt een Herinner-Dingen-Doos kado geven, maar je weet nog niet welk ontwerp erop moet komen? Dan is deze waardecheque een prachtige oplossing.

KIES ZELF DE WAARDE VAN DE BON..
De waarde van de bon kun je zelf samenstellen. Maar om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben we bepaalde waardes voorgeselecteerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een "Large doos Bestaand ontwerp+ binnenwerk + verzending". Dan weet je zeker, dat het bedrag wat je geeft precies genoeg is voor de ontvanger om een Large doos met een bestaand ontwerp van ons, met binnenwerk gratis in huis te krijgen. Zo hebben we nog een paar varianten voor je aangemaakt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een bedrag. Dat mag zo hoog zijn als je wilt met een minimum van € 10. Kom je er niet uit? Laat het ons even weten. We helpen je graag (en snel) verder.

EN ONTVANG DE BON IN JE MAIL.
Na aankoop ontvang je de digitale bon in je mail. Dit kan even duren, omdat we de bon handmatig voor je aanmaken. Natuurlijk proberen we dit heel snel voor je te regelen.

Op de geschenkbon vind je een unieke persoonlijke kortingscode, die in de webwinkel kan worden gebruikt om (een gedeelte van) de bestelling te betalen. De geschenkbon is te gebruiken voor de gehele collectie en geldig tot 1 jaar na uitgifte.

Wanneer de waardecheque meer waard is dan het af te rekenen bedrag, vervalt de overwaarde. Degene die de bestelling plaatst krijgt van ons een nieuwe kortingscode toegezonden met het resterende bedrag, geldig t/m dezelfde datum als de oorspronkelijke waardecheque. Een waardecheque kan binnen 1 jaar na uitgifte worden gebruikt om een aankoop te doen via onze webwinkel. Na deze periode verliest de cheque zijn waarde. Bij vragen of onduidelijkheden kun je geheel vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina, of email.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Je wilt een Herinner-Dingen-Doos kado geven, maar weet nog niet welk ontwerp erop moet komen? Dan is deze waardecheque of geschenkbon de perfecte oplossing.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00