• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
 • GRATIS verzending bij besteding >= €75
 • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
 • Met liefde handgemaakt
 • Uniek & Persoonlijk
 • Snelle Levering [NL/BE]
 • Bestel als Cadeau
 • Stevig Verpakt
 • Live Chat 09.00 - 21.00
 • Handgemaakte Kwaliteit

Skyline Rotterdam

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€55,00
Incl. btw

Voor alle nieuw geboren Rotterdammerts.. Ik presenteer u: De Rotterdamse Herinneringsdoos! Om al je herinneringen aan je jeugd in Roffa / Rotjeknor in te doen.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Rotterdam..

Ik heb er mijn halve leven gewoond en wat een prachtstad is het! Architectonische hoogstandjes, de havens, cultuur, festivals, de Wereldhavendagen en de mooiste skyline van Nederland. Sinds enkele jaren staat daarom Rotterdam ook hoog op het lijstje van de buitenlandse toeristen.

Wist je trouwens dat Rotterdammers meesters zijn in het verzinnen van bijnamen? Bewaar nu al je toffe herinneringen aan Manhattan aan de Maas, de Zwaan, de Kuip, het Potlood, de Flipspuit en Kabouter Bu.. ..Puntmuts in je eigen Herinner-Dingen-Doos.

Tot slot een ode:

"Ben je in Rotterdam geboren
Op het Noordplein of Katendrecht
Dan kan je van geen vreemde horen
Dat ie van Rotterdam iets zegt
Want voor me haven en me Blaakie
Voor me Coolsingel en Hofplein
Geef ik subiet m'n laatste knaakie
Daar ken 'k alleen me eige zijn."

Bedankt Gerard Cox! Wij hadden het niet beter kunnen zeggen. Voor alle nieuw geboren Rotterdammerts.. Ik presenteer u: De Rotterdamse Herinneringsdoos! Die mot je hebben! Ja toch?!

En over bijnamen gesproken.. Deze skyline is gemaakt door Mevrouw Emmer. En wil jij nou liever een andere skyline van een andere stad? En die staat er niet bij? Ik noem Heerenveen, of Breda, of Eindhoven.. Mevrouw Emmer kan op bestelling alle skylines voor je maken.


Formaten

 • Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

 • Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h) inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

 • Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h) inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Voor alle nieuw geboren Rotterdammerts.. Ik presenteer u: De Rotterdamse Herinneringsdoos! Om al je herinneringen aan je jeugd in Roffa / Rotjeknor in te doen.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00