• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
 • GRATIS verzending bij besteding >= €75
 • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
 • Met liefde handgemaakt
 • Uniek & Persoonlijk
 • Snelle Levering [NL/BE]
 • Bestel als Cadeau
 • Stevig Verpakt
 • Live Chat 09.00 - 21.00
 • Handgemaakte Kwaliteit

Skyline Gent

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€55,00
Incl. btw

Gent, je zal er maar geboren zijn! Bewaar nu al je prachtige herinnerdingen in deze Gentse herinneringsdoos, met gebouwen uit de Gentse skyline.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Behangetje nodig?
Gent, wat een prachtige stad. Je vindt er vele monumentale gebouwen, zoals de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal. In de volksmond de drie torens genoemd.

En hou je van behang? Ga dan alsjeblieft een weekend naar Gent en shop till you drop! Tientallen winkeltjes met origineel behang uit de fifties, sixties, seventies tot nu. Met oudere dames in een stofjas, die precies de goede rol voor je onder het stof vandaan halen.

En wist je dat Gentenaars ook wel Stroppendragers genoemd worden? Dat is niet omdat ze allemaal met een stropdas door de stad lopen. Maar.. eigenlijk ook weer wel. Keizer Karel V liet de Gentenaars met een strop om hun nek door de stad lopen om ze te straffen omdat ze rebelleerden tegen een belasting die hij hun oplegde. Dit zijn gelukkig vervlogen tijden, maar deze herinnering is in het collectieve geheugen gegrift.

Gent, je zal er maar geboren zijn! Bewaar nu al je prachtige herinnerdingen in deze Gentse herinneringsdoos, met gebouwen uit de Gentse skyline.

1. Kies eerst een formaat:

 • Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

 • Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h) inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

 • Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h) inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Een nieuwe Gentse Stroppendrager geboren? Bewaar de prachtige jeugdherinneringen in deze Gentse herinneringsdoos, met daarop de Gentse skyline. Geboorte/doop

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00