• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
 • GRATIS verzending bij besteding >= €75
 • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
 • Met liefde handgemaakt
 • Uniek & Persoonlijk
 • Snelle Levering [NL/BE]
 • Bestel als Cadeau
 • Stevig Verpakt
 • Live Chat 09.00 - 21.00
 • Handgemaakte Kwaliteit

Schip (Klipper) "Homeward Bound"

Maat: XXL (51 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <zonder binnenwerk>, Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€78,00
Incl. btw
Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

"Deze tattoeage dwong daarmee veel respect af.."
          
Een ontwerp naar een klassieke traditional tattoo. Een klipper zeilschip had je vroeger als zeeman niet zomaar op je lijf staan. Je moest er eerst voor rond Kaap Hoorn gaan. Daar is het niet alleen koud, guur en gevaarlijk.. Met Antarctica in de buurt is er het gevaar van ijsbergen. Sterke winden zorgen er voor golven van wel 30 meter hoog. De stroming heeft menig schip doen zinken en veel zeelieden het leven gekost.

De tattoeage van een compleet opgetuigd schip ging vaak gepaard met de woorden "Homeward Bound", dat zoveel betekent als "onderweg naar huis". Volgens de maritieme traditie betekende dit, dat de drager van de tattoeage rond Kaap Hoorn had gevaren en al deze gevaren had getrotseerd. Deze tattoeage dwong daarmee veel respect af.

Dit ontwerp is dus bij uitstek geschikt voor onze jonge helden, die alle gevaren van de wereld kunnen doorstaan. Ze zijn op weg naar huis, naar hun eindbestemming en hebben met deze schatkist een perfecte manier gevonden om hun onderweg opgedane schatten in te bewaren.

Custom made for Herinner-Dingen-Doos by Karin Schwaiger
Dit ontwerp is speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt door tattoëerder Karin Schwaiger, ook bekend als CuteKarin. Zij heeft een eigen tattoo studio in Rotterdam en werkt momenteel vanuit thuisbasis Zwitserland. Meer info

Praktische informatie
- a

1. Kies eerst een formaat:

 • Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

 • Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h) inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

 • Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h) inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!


- kleuren illustratie: niet aanpasbaar
- lettertype en -kleur: naar keuze aanpasbaar*
- naam en/of (geboorte-)datum: naar keuze aanpasbaar*
- het formaat van het voorbeeld op de foto's is A4/standaard.

Wil je graag een voorbeeld zien op A3 formaat? Doen we graag voor je. Neem even contact op.

* graag vermelden bij "opmerkingen" in het bestelformulier, via de contactpagina, of via email info@luckywoodworks.nl)

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Koop hier de originele handgemaakte, houten Herinner-Dingen-Doos met opdruk naar keuze, bijvoorbeeld geboortekaartje of foto. De meeste service, de beste prijs.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00