• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Luchtballon met Wiegje

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <zonder binnenwerk>, Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€43,00
Incl. btw

Dit ontwerp voor zowel jongetjes, als meisjes is custom voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt door tattoëerder Karin Schwaiger, ook bekend als CuteKarin. Zij woont en werkt in Zwitserland.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Luchtballon met Wiegje


Custom made for Herinner-Dingen-Doos by Karin Schwaiger
Dit ontwerp is speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt door tattoëerder Karin Schwaiger, ook bekend als CuteKarin. Zij heeft een eigen tattoo studio in Rotterdam en werkt momenteel vanuit thuisbasis Zwitserland. Meer info

Praktische informatie

*   Beschikbare formaten:


Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

 

* De kleuren van de illustratie zijn niet aanpasbaar

* Het lettertype en kleur van de letters zijn in overleg aanpasbaar. (Graag bij opmerkingen in bestelformulier, via contactformulier, of email info@luckywoodworks.nl vermelden wat uw wensen zijn. Een voorbeeld ter goedkeuring volgt dan later via mail.)

* Kies zelf naam en/of (geboorte-)datum (invullen bij bestelformulier).

 

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Dit ontwerp voor zowel jongetjes, als meisjes is custom voor de Herinner-Dingen-Doos gemaakt door tattoëerder Karin Schwaiger, ook bekend als CuteKarin. Zij wo

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00