• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Gedicht en vlinder

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€55,00
Incl. btw
Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Gedicht voor een verloren dierbare..
Deze opdruk is speciaal ontworpen voor de Herinner-Dingen-Doos, die bedoeld is om dierbare spulletjes in te bewaren van een overleden persoon. Het gemis, maar ook de troost, die de herinner-dingen kunnen bieden worden verwoord in het gedicht.

Kiest u voor deze opdruk, dan kunt u bij de "opmerkingen" in het bestelformulier de gewenste naam invullen, die u graag op deze herinner-Dingen-Doos terug ziet. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via onze contact pagina.

En wil je nou graag je eigen gedichtje op de doos? Dat is geen enkel probleem. U kunt de tekst mailen naar info@luckywoodworks.nl onder vermelding van het ordernummer. We passen dan kosteloos de tekst voor u aan en sturen u een voorbeeld vooraf aan het drukken, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet. Ook de kleurstelling passen we kosteloos voor u aan. Geeft u uw wensen door bij de opmerkingen in het bestelformulier. En ook daarvan zenden we u desgewenst eerst een voorbeeld. Zodat u zeker weet dat het wordt wat u ervan verwacht.

KIES EEN FORMAAT

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

EXTRA OPDRUK?
Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst ook op de zijkant. Je kunt je eigen ontwerp als PDF, of hoge resolutie JPG bestand uploaden tijdens je bestelling, of na het plaatsen van je bestelling, o.v.v. ordernummer mailen naar info@luckywoodworks.nl . Het liefste ontvangen we een .pdf, of jpeg bestand in hoge resolutie (afhankelijk van de afmetingen 300/600 dpi). Het plaatje/foto moet groot genoeg zijn om op A3 formaat (dekselvullend) te kunnen printen. Tekst voor de extra opdruk kun je invullen in het bestelformulier.

DIGITALE PROEFDRUK bij EXTRA OPDRUK.
Bij keuze voor een doos met eigen ontwerp, of extra opdruk(ken) op de zijkant ontvang je van ons binnen 1 dag na je bestelling een foto voorbeeld in je mail. Nadat je je goedkeuring hebt verleend, nemen we de Herinnerdingendoos van je keuze pas verder in productie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Je gevoelens verwoord in een mooi gedicht. Je gevoelens vertellen hoezeer je iemand mist..

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00