• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Foto opdruk (+ evt. tekst)

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: Neen, Extra opdruk(ken): geen
€57,00
Incl. btw

Een herinneringendoos met een mooie foto van je gezin, je (klein-)zoon of (klein-)dochter? Een overleden familielid? Of van een huisdier? Je ontvangt na bestelling eerst een proefdruk. [Let op: ivm vk proefdruk vanaf 7 aug]

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Foto van je gezin, of portret van opa of je (klein-)kinderen, of je huisdier.

Een herinneringsdoos met foto opdruk kies je om uiteenlopende redenen. Een herinneringendoos met een mooie foto van je gezin in het bos, waarin je bijzondere 'samen' spulletjes bewaart voor later. Een portretfoto van je (klein-)zoon of (klein-)dochter op hun eigen Herinner-Dingen-Doos. Of misschien een mooie foto van een overleden familielid, waarvan je dierbare spulletjes op een persoonlijke manier wilt bewaren.

Een Herinner-Dingen-Doos is hiervoor uitermate geschikt. Hij is praktisch, heeft een mooie duurzame kwaliteit en is altijd uniek en persoonlijk.

U kunt kiezen voor kleur of zwart/wit. De kleur en het contrast van de foto zal naar alle waarschijnlijkheid door ons moeten worden aangepast, om deze geschikt te maken voor opdruk op het lichte berkenhout van het deksel. Als we dit niet doen, wordt de opdruk al snel te donker. Deze eenvoudige nabewerking is bij de service inbegrepen.

Houd u er rekening mee, dat de kleur wit niet bedrukt kan worden. Wit krijgt de kleur van de achtergrond, in dit geval lichtbruin berken. Hiermee krijgt de foto een soort sepia karakter, wat heel goed kan werken. Ook de tekening van het hout zal door de foto heenschijnen. Dit geeft vaak een erg mooi effect, zeker bij zwart wit foto's.

Herinnerdingen aan een overleden dierbare..

Als een dierbaar persoon komt te overlijden, is het vaak moeilijk om afstand te doen van zijn, of haar persoonlijke spullen. Deze helpen je om de overledene nog een beetje in je buurt te voelen, of om je verdriet een plekje te kunnen geven. Deze mooie en dierbare, vaak zeer persoonlijke herinneringen verdienen een even mooie en persoonlijke manier van bewaren.

Foto opdruk, hoe werkt het?

Kies het formaat van de doos:

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.


Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

Vervolgens...

1.) Bestanden uploaden tijdens bestelling, of mail je foto/ontwerp:

Je kunt je eigen foto als PDF, of hoge resolutie JPG bestand uploaden tijdens je bestelling, of na het plaatsen van je bestelling, o.v.v. ordernummer mailen naar info@luckywoodworks.nl . Het liefste ontvangen we een .pdf, of jpeg bestand in hoge resolutie (afhankelijk van de afmetingen 300/600 dpi). De foto moet groot genoeg zijn om op A3 formaat (dekselvullend) te kunnen printen. Ben je nou niet zeker of je bestand aan de eisen voldoet? Mail het ons en we geven je vrijblijvend advies. Geen probleem.

Moet de foto worden bijgesneden, of worden bewerkt? Is hij bijvoorbeeld wat te donker, of zijn de kleuren te fel? Kleine bewerkingen horen standaard bij de service en worden kosteloos door ons uitgevoerd.

Extra opdruk? In sommige voorbeelden zie een extra opdruk op de zijkant van de doos. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt er natuurlijk wel voor kiezen. Een extra opdruk kost € 15,- / stuk.

Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst, ook op de zijkant. Persoonlijker kan het niet.

3.) Ontvang een voorbeeld:

Je ontvangt binnen een of enkele dagen een foto voorbeeld van je eigen ontwerp op de doos van je keuze in je mail. Nadat je je goedkeuring hebt verleend, nemen we de Herinnerdingendoos van je keuze pas verder in productie.


Heb je een vraag, of wil je advies?

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Koop hier uw herinneringendoos met foto opdruk. Kleur of Z/W. In 3 formaten. Tekst op foto gratis. Levertijd 3-6 wdn (spoed mogelijk).

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00