• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Eigen Ontwerp Large, GRATIS hulp, proefdruk

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: Neen, Extra opdruk(ken): geen
€57,00
Incl. btw

In 3 formaten verkrijgbaar. 1e opdruk inbegrepen. Extra opdruk(-ken) en uitneembaar binnenwerk optioneel. Je ontvangt proefdruk voorafgaand aan productie.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Herinneringsdoos met eigen ontwerp zoals foto of geboortekaartje

Die zeldzame momenten die het leven de moeite waard maken, die wil je toch graag bewaren? Zeker omdat die momenten vaak zo van korte duur zijn. Gelukkig is foto's maken tegenwoordig niet meer zo'n probleem. Een selfie met de smartphone is zo gemaakt. Even een mooie uitkiezen voor op het deksel en de rest op een USB stick in de box! Of kies voor het geboortekaartje van je kinderen op het deksel. Dat maakt de herinnerdoos meteen persoonlijk. Maar waar kun je zo'n herinneringendoos met eigen ontwerp nou bijvoorbeeld voor gebruiken?

Herinnerdingen van je kind, kleinkind, of petekind bewaren voor later..
Veel ouders, grootouders en peetouders vinden het belangrijk om alle dierbare herinnerdingen aan hun kind, kleinkind of petekind op een leuke manier te bewaren voor later. In deze bewaarbox is ruimte genoeg! De eerste schoentjes, het eerste rompertje van net na de geboorte, de doopjurk, het fotoboek van het eerste jaar, het fotoboek van het 2e jaar.. Later de eerste tekeningen en de sokjes van oma. De kaartjes van de dierentuin toen met opa en oma en natuurlijk de sd-card met de filmpjes van die dag! Weer later de melktandjes en de zwemdiploma's. Die oude versleten knuffelbeer.. Noem maar op! En die ene mooie foto drukken we voor je op het houten deksel. Of een ander eigen ontwerp, zoals bijvoorbeeld het geboortekaartje. Zo is dit houten naamcadeau altijd helemaal uniek en afgestemd op de ontvanger!Herinnerdingen aan een overleden dierbare..

Als een dierbaar persoon komt te overlijden, is het vaak moeilijk om afstand te doen van zijn, of haar persoonlijke spullen. Deze helpen je om de overledene nog een beetje in je buurt te voelen, of om je verdriet een plekje te kunnen geven. Deze mooie en dierbare, vaak zeer persoonlijke herinneringen verdienen een even mooie en persoonlijke manier van bewaren.EIGEN ONTWERP, hoe werkt het?1. Kies eerst een formaat:Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"


afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)Herinner-Dingen-Doos "XXL"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!

1.) Bestanden uploaden tijdens bestelling, of mail je foto/ontwerp:

Je kunt je eigen ontwerp als PDF, of hoge resolutie JPG bestand uploaden tijdens je bestelling, of na het plaatsen van je bestelling, o.v.v. ordernummer mailen naar info@luckywoodworks.nl . Het liefste ontvangen we een .pdf, of jpeg bestand in hoge resolutie (afhankelijk van de afmetingen 300/600 dpi). Het plaatje/foto moet groot genoeg zijn om op A3 formaat (dekselvullend) te kunnen printen. Ben je nou niet zeker of je bestand aan de eisen voldoet? Mail het ons en we geven je vrijblijvend advies. Geen probleem.

Extra opdruk? In sommige voorbeelden zie een extra opdruk op de zijkant van de doos. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt er natuurlijk wel voor kiezen. Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst ook op de zijkant. Persoonlijker kan het niet.

3.) Ontvang een voorbeeld:

Je ontvangt binnen een of enkele dagen een foto voorbeeld van je eigen ontwerp op de doos van je keuze in je mail. Nadat je je goedkeuring hebt verleend, nemen we de Herinnerdingendoos van je keuze pas verder in productie.


Heb je een vraag, of wil je advies?

Specificaties
Jasper Lambregts 01-06-2017 08:17

Contact met Jochem was uitmuntend. Pro-actief, snel, meedenkend. De kwaliteit van de herinner-dingen-doos overtrof onze verwachtingen. De doos is gemaakt van mooie materialen, heel stevig en schitterend afgewerkt. Ook de afbeelding die wij op de deksel hebben laten afdrukken was van hoge kwaliteit. Absoluut een aanrader!
Jasper

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Koop hier uw herinneringsdoos met eigen ontwerp, zoals foto, tekst of geboortekaartje. Voor dierbare spulletjes bij geboorte, huwelijk, of overlijden.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00