• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Bobbi op de kinderboerderij

Maat: XL CUBE (27 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <zonder binnenwerk>, Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€63,00
Incl. btw

Herinneringsbox "Bobbi op de kinderboerderij", getekend door Monica Maas. Kies zelf de naam die in de opdruk mag worden verwerkt.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Een echte klimgeit, die Bobbi.
Wat is er nou nog leuker op een mooie voorjaarsdag dan met de kinderen naar de kinderboerderij. Zeker als je kleine ook nog eens zelf kan meeklimmen met de geitjes! De pasgeboren geitjes en lammetjes en konijnen knuffelen en alle dieren eten geven. Eigenlijk mag dat niet, maar toch geven we stiekem broodkorstjes aan de kippen en de geit. En iedereen knijpt een oogje dicht. Bobbi houdt ook van de kinderboerderij. Een echte klimgeit, die Bobbi. Oh, en nu zijn de broodkruimels op.. Tot de volgende keer dan maar weer!

Bobbi en zijn vriendjes
Het beertje Bobbi (en Giraf en Ollie) is ontworpen door Monica Maas. Sinds 2002 worden de succesvolle boeken over Bobbi en zijn vriendjes uitgegeven door Kluitman in Alkmaar. Op dit moment bestaat de serie uit 30 titels en wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljoen Bobbi-boeken verkocht. Bijna alle jonge ouders hebben wel 1 of meerdere exemplaren in de kast staan. Door de herkenbaarheid van de verschillende thema’s, in combinatie met goed geschreven teksten en de prachtige illustraties van Monica Maas, zijn de boeken geliefd bij peuters, kleuters en hun (groot-)ouders.


Praktisch
Kies een formaat:

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud:  27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen.

Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op!

(Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud:  51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!
 

EXTRA OPDRUK?
Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst ook op de zijkant. Je kunt je eigen ontwerp als PDF, of hoge resolutie JPG bestand uploaden tijdens je bestelling, of na het plaatsen van je bestelling, o.v.v. ordernummer mailen naar info@luckywoodworks.nl . Het liefste ontvangen we een .pdf, of jpeg bestand in hoge resolutie (afhankelijk van de afmetingen 300/600 dpi). Het plaatje/foto moet groot genoeg zijn om op A3 formaat (dekselvullend) te kunnen printen. Tekst voor de extra opdruk kun je invullen in het bestelformulier.

DIGITALE PROEFDRUK bij EXTRA OPDRUK.
Bij keuze voor een doos met eigen ontwerp, of extra opdruk(ken) op de zijkant ontvang je van ons binnen 1 dag na je bestelling een foto voorbeeld in je mail. Nadat je je goedkeuring hebt verleend, nemen we de Herinnerdingendoos van je keuze pas verder in productie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Specificaties
Maartje & Tycho 08-04-2017 17:18

super leuke doos geworden!!! Tycho is er erg blij mee. Hij gebruikt hem ook als stoeltje en als tekentafel. Hahaha.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Koop hier een uniek houten doopgeschenk van Bobbi Beer op de Kinderboerderij. Kies zelf naam en datum. Snelle levering.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00