• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

Bobbi Naamtekening (tip!)

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€80,00
Incl. btw

De Bobbi-en-zijn-vriendjes naamtekening met de naam die jij wilt! Elke naamtekening wordt door tekenares Monica Maas speciaal voor jou op bestelling gemaakt.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

..door tekenares Monica Maas speciaal voor jou gemaakt!
Hier zijn we trots op! De Bobbi-en-zijn-vriendjes naamtekening! Maar dan met de naam die jij wilt! Elke naamtekening wordt door tekenares Monica Maas speciaal voor onze klanten (voor jou?) gemaakt. Dit is ook de reden dat een Herinner-Dingen-Doos met deze opdruk duurder is dan onze overige collectie. Maar dan heb je wel een echt uniek exemplaar! Voor alle grote en kleinere Bobbi fans, zowel jongens als meisjes, geweldig!

Bobbi en zijn vriendjes
Het beertje Bobbi is ontworpen door Monica Maas. Sinds 2002 worden de succesvolle boeken over Bobbi en zijn vriendjes uitgegeven door Kluitman in Alkmaar. Op dit moment bestaat de serie uit 30 titels en wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljoen Bobbi-boeken verkocht. Bijna alle jonge ouders hebben wel 1 of meerdere exemplaren in de kast staan. Door de herkenbaarheid van de verschillende thema’s, in combinatie met goed geschreven teksten en de prachtige illustraties van Monica Maas, zijn de boeken geliefd bij peuters, kleuters en hun (groot-)ouders.


Praktisch
Kies een formaat:

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud:  27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen.

Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op!

(Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud:  51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!
 

Extra opdruk?
In sommige voorbeelden zie een extra opdruk op de zijkant van de doos. Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt er natuurlijk wel voor kiezen. Een extra opdruk kost € 14,95 / stuk. Je kiest je eigen plaatjes, foto's of tekst, ook op de zijkant. Persoonlijker kan het niet.

Kies de naam voor de Bobbi naamtekening.
Vul bij het opmerkingen veld in het bestelformulier de naam in die je graag in de Bobbi naamtekening op het deksel terugziet. De levertijd (normaliter 4,5 werkdagen) kan iets langer worden, aangezien elke tekening door Monica Maas zelf op bestelling gemaakt wordt.

Heb je een vraag, of wil je advies?
Stuurt gewoon even een mail aan info@luckywoodworks.nl , of een persoonlijk bericht via facebook.com/herinnerdingendoos. Je krijgt altijd snel antwoord.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Deze naamtekening wordt persoonlijk door Bobbi tekenares Monica Maas voor je gemaakt. Een waar collector's item en geweldig cadeau voor de kleine Bobbi fan!

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00