• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
 • GRATIS verzending bij besteding >= €75
 • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
 • Met liefde handgemaakt
 • Uniek & Persoonlijk
 • Snelle Levering [NL/BE]
 • Bestel als Cadeau
 • Stevig Verpakt
 • Live Chat 09.00 - 21.00
 • Handgemaakte Kwaliteit

Blond meisje op schommel

Maat: XL CUBE (27 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <zonder binnenwerk>, Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€63,00
Incl. btw

Herinneringendoos "Blond meisje op Schommel". Getekend door Monica Maas. Kies zelf de naam van het meisje.

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

Leuk voor de meisjes!
Lekker schommelen in de tuin bij opa en oma. Of toen je in de zomervakantie stiekem met je vriendinnetje over het hek klom bij de oude villa aan het water. En daar stond ineens die mooie schommel in de tuin. Uren heb je daar gespeeld en pas toen je honger kreeg, bedacht je dat mama waarschijnlijk wel ongerust zou zijn. Wat een mooie tijd was dat. En dat onbezorgde gevoel van toen, dat geef je graag door aan je kleine meid. En natuurlijk ben je even boos als ze wat te lang wegblijft. Maar al snel is daar weer die glimlach en die knuffel. Leer mij dochters kennen..

Monica Maas
De tekenng is gemaakt door Monica Maas, ook bekend van de Bobbi boekjes. Sinds 2002 worden de succesvolle boeken over Bobbi en zijn vriendjes uitgegeven door Kluitman in Alkmaar. Op dit moment bestaat de serie uit 30 titels en wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljoen Bobbi-boeken verkocht. Bijna alle jonge ouders hebben wel 1 of meerdere exemplaren in de kast staan. Door de herkenbaarheid van de verschillende thema’s, in combinatie met goed geschreven teksten en de prachtige illustraties van Monica Maas, zijn de boeken geliefd bij peuters, kleuters en hun (groot-)ouders.


Praktisch

1. Kies eerst een formaat:

 • Herinner-Dingen-Doos "LARGE"


afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en (optioneel) een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

 • Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h) inhoud: 27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen. Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op! (Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

 • Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h) inhoud: 51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!* Je kunt bij deze opdruk niet kiezen voor een andere haarkleur. Het meisje is er alleen met blond haar.

Vul bij het Opmerkingen veld in het bestelformulier de naam in, die je graag in de opdruk terug ziet.  Ook kan een (geboorte-)datum worden toegevoegd in het ontwerp. Indien gewenst ook die graag bij opmerkingen vermelden.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Vrolijk persoonlijk cadeau voor meisjes van 0-8 jaar met eigen naam en datum.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00