• GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
  • Uniek & Persoonlijk
  • Snelle Levering [NL/BE]
  • Bestel als Cadeau
  • Stevig Verpakt
  • Live Chat 09.00 - 21.00
  • Handgemaakte Kwaliteit

baby Bobbi met krantenmuts [J/M]

Maat: Large (18 ltr), + uitneembaar binnenwerk: <met binnenwerk> [+ € 12], Extra opdruk(ken): geen extra opdruk
€55,00
Incl. btw

Baby Bobbi met krantenmuts, zowel voor jongens (blauw) als voor meisjes (roze). Kies zelf naam en datum voor een prachtig Bobbi kraamcadeau!

Merk: Herinner-Dingen-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen [spoed = mogelijk]

1,2,3,4, hoedje van, hoedje van..
Beertje Bobbi en zijn vriendjes beleven van allerlei avonturen. Eigenlijk zijn het vaak hele gewone dingen. Naar de kinderboerderij, op vakantie, voetballen en naar het bos. Maar als Bobbi het doet wordt het gelijk heel speciaal. Gek he? Maar als we door de ogen van een kind naar de werkelijkheid kijken, is er weer ruimte voor verwondering. Daarom is het denk ik zo leuk om Bobbi te lezen, voor kinderen alswel voor volwassenen. Hier zie je het kleine broertje en zusje van Bobbi. Met een muts op, gemaakt van een oude krant. Vroeger maakte mijn ouders voor mij een krantenmuts en nu maak ik ze met mijn dochters. Een traditie die al lang terug gaat en nog lang zal bestaan. Al zal de krant misschien ooit vervangen worden iets anders.. Zowel voor jongetjes als voor meisjes dus!

Bobbi en zijn vriendjes
Het beertje Bobbi is ontworpen door Monica Maas. Sinds 2002 worden de succesvolle boeken over Bobbi en zijn vriendjes uitgegeven door Kluitman in Alkmaar. Op dit moment bestaat de serie uit meer dan 30 titels en wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljoen Bobbi-boeken verkocht. Bijna alle jonge ouders hebben wel 1 of meerdere exemplaren in de kast staan. Door de herkenbaarheid van de verschillende thema’s, in combinatie met goed geschreven teksten en de prachtige illustraties van Monica Maas, zijn de boeken geliefd bij peuters, kleuters en hun (groot-)ouders.

Praktisch
Kies een formaat:

Herinner-Dingen-Doos "LARGE"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 150 (h) mm
inhoud: 18 liter

De Large doos heeft handvatten van gekleurde kralen en een uitneembaar binnenwerk met gekleurde tabbladen. In geval van een Eigen Ontwerp worden de kleuren hiervan afgestemd op de kleuren van de opdruk, of in overleg met u bepaald. Met de L doos koopt u dus een zeer kleurrijke manier om de allerbelangrijkste spulletjes in te bewaren.

Herinner-Dingen-Doos "CUBE XL (vierkant)"

afmeting: 325 (l) x 325 (b) x 325 (h)
inhoud:  27 liter

De CUBE XL is vierkant en zit qua inhoud tussen de LARGE en de XXL. De CUBE XL beschikt (optioneel) over een binnenwerk met uitneembare plankjes / vakjes en een dubbele bodem. Onder de dubbel bodem kun je alle kleinere spulletjes in vakjes bewaren. Op de dubbele bodem komen vervolgens de grotere bewaardingen.

Leuk om te melden is dat het formaat van de XL cube is afgestemd op de Kallax / Expedit kast van Ikea. Zo berg je niet alleen je herinnerdingen, maar ook je XL CUBES weer netjes op!

(Tip: Kies voor een extra opdruk op de voorkant met bijvoorbeeld naam of omschrijving van de inhoud. Zo zie je in 1 oogopslag wat er in zit, als de XL CUBE in de kast staat!)

Herinner-Dingen-Doos "XXL"

afmeting: 436 (l) x 325 (b) x 400 (h)
inhoud:  51 liter

De XXL doos is de ruimste herinneringsdoos in ons assortiment. Met zijn inhoud van maar liefst 51 liter, bewaart hij heel veel dierbare herinneringen voor je. Net als bij de CUBE XL kies je bij de XXL voor een (uitneembaar) binnenwerk. Deze grote bewaardoos bestellen zonder binnenwerk kan ook. In de XXL herinnerdoos past het allemaal!
 

Extra opdruk? Bijvoorbeeld  '1,2,3,4..' tekst aan de binnenkant (zie foto voorbeeld)?

Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt kiezen voor 1 extra opdruk en vermeldt bij de opmerkingen in het bestelformulier "graag tekst 1,2,3,4 aan binnenkant". Dan komt het allemaal in orde! Elke extra opdruk kost € 14,95 / stuk. Je kunt dus ook je eigen plaatjes, foto's of tekst op de zijkanten kiezen. Persoonlijker kan het niet.

Kies de naam voor de Bobbi naamtekening.
Vul bij het opmerkingen veld in het bestelformulier de naam in die je graag in de Bobbi naamtekening op het deksel terugziet. De levertijd (normaliter 4,5 werkdagen) kan iets langer worden, aangezien elke tekening door Monica Maas zelf op bestelling gemaakt wordt.

Heb je een vraag, of wil je advies?
Stuurt gewoon even een mail aan info@luckywoodworks.nl , of een persoonlijk bericht via facebook.com/herinnerdingendoos, of de livechat. Je krijgt altijd snel antwoord.

Specificaties
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Baby Bobbi met krantenmuts, zowel voor jongens (blauw) als voor meisjes (roze). Kies zelf naam en datum voor een prachtig Bobbi kraamcadeau!

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00