skylines by MevrouwEmmer.nl

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
skylines by MevrouwEmmer.nl

Op zoek naar nieuwe toffe ontwerpers zag ik de geboortekaartjes van Mevrouw Emmer voor het eerst op de site van Jolien van Kinderkamerstylist .nl. Ik wist het meteen. Die skylines moeten op de Herinner-Dingen-Dozen! Dezelfde middag nog contact opgenomen met Mevrouw Emmer zelf. Marieke reageerde meteen enthousiast op mijn voorstel tot samenwerking. De rest is geschiedenis.

Eigenwijze geboortekaartjes in trendy kleuren. De skyline van je eigen stad op het geboortekaartje van je kindje. Nu dus ook op je eigen Herinner-Dingen-Doos. Superleuk toch? Hoe leuk in combinatie met een geboortekaartje van Mevrouw Emmer! Of als geboortegeschenk aan je juist bevallen vriendin, die pas is verhuisd naar Rotterdam, Gent, of Nijmegen?

En niet alleen de grotere steden uit onze basiscollectie zijn mogelijk. Bij Mevrouw Emmer kun je zelfs voor de skyline van je dorp terecht.

(Tip: Heb je interesse, maar is iets je nog niet helemaal duidelijk? Of staat jouw skyline er niet bij? Neem even contact met ons op via info@luckywoodworks.nl en we helpen je graag verder.)  

 

 

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Koop hier de originele handgemaakte, houten Herinner-Dingen-Doos met opdruk naar keuze, bijvoorbeeld geboortekaartje of foto. De meeste service, de beste prijs.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00