selected by Lieve kaarten.nl

We zijn een unieke samenwerking aangegaan met Lievekaarten.nl . Een match made in heaven. Wat passen de retro ontwerpen van Lobke Bergervoet goed bij de vintage uitstraling van de Herinner-Dingen-Doos. Kies je favoriet uit de speciaal voor ons geselecteer

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Bestseller
Herinner-Dingen-Doos Hertje op het ijs
selected by Lieve kaarten.nl

ORIGINELE GEBOORTEKAARTJES EN TROUWKAARTEN MET VINTAGE TOUCH

De geboortekaartjes en trouwkaarten van Lieve Kaarten zijn nét even anders. Geen 13-in-1-dozijn, maar unieke illustraties die met veel zorg en liefde zijn ontworpen. De kaarten brengen je in een nostalgische stemming, maar zijn wel helemaal van nu. Deze combinatie zie je ook terug in de manier van werken van lievekaarten. Persoonlijke service staat bij Lobke hoog in het vaandel. Zo is een kleine aanpassing in het ontwerp gratis en wordt ieder kaartje net zo uniek als de ervaring van een geboorte of huwelijk is. En dat is de tweede reden waarom we zo goed samen gaan. We delen onze visie op service.

Bekijk de lievekaarten collectie en laat je meevoeren door de nostalgie. Wil je liever een ander ontwerp van lievekaarten.nl op de Herinner-Dingen-Doos? Stuur ons even een bericht!

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Een match made in heaven. De vintage geboortekaartjes en trouwkaarten van Lobke Bergervoet op de originele Herinner-Dingen-Doos.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00