custom by Cute Karin

De in Zwitserland wonende tattoo artist Karin Schwaiger (a.k.a. Cute Karin) heeft op ons verzoek speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos een viertal opdrukken ontworpen. De zachte vrouwelijke stijl van Karin is gewoon een perfecte match met onze herinnering

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
custom by Cute Karin

(Cute) Karin Schwaiger

"Oh wat leuk! Ik maak een paar schetsen en stuur ze door... super leuk om te doen! Groetjes Karin"

Dat was de reactie van CuteKarin op onze vraag of ze enkele ontwerpen voor de Herinner-Dingen-Doos wilde maken. Na 2 schetsen te hebben gezien, kreeg Karin al volledig de vrije hand. Vier hele verschillende, maar allemaal unieke custom designs, die perfect passen bij de uitstraling van onze herinneringsdoos. De pimpelmezen en bloesems, superleuk voor meisjes. En wat dacht je van die stoere klipper op de woeste zee? Helemaal geschikt voor die kleine stoere kapitein.

CuteKarin heeft een eigen tattoo studio in Rotterdam, maar woont en werkt tegenwoordig vanuit haar nieuwe thuisland Zwitserland aan een eigen babykledinglijn. Ook tatoëert ze over heel de wereld en zo af en toe ook in Nederland!

Volg haar voor meer informatie en inspiratie op instagram en via facebook Cutekarin Design.

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Deze custom designs zijn door tattoo artist Karin Schwaiger gemaakt voor de Herinner-Dingen-Doos. Mooi als geboortegeschenk, of gedenkdoos bij overlijden.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00