Bobbi Beer door Monica Maas

Hier vindt u Herinner-Dingen-Dozen uit de speciaal samengestelde Bobbi beer collectie. Bobbi wordt getekend door Monica Maas. Zowel voor jongens als meisjes.

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Bobbi Beer door Monica Maas

 

Met trots presenteren we u de Bobbi Collectie!

  

Alle jonge kinderen zijn er dol op! Bobbi en zijn vriendjes maken de leukste avonturen mee. Maar eigenlijk zijn het als je er goed naar kijkt, hele gewone dingen. Maar dan door de ogen van een kind, voor wie alles nog bijzonder is.

Met gepaste trots presenteren wij u onze Bobbi collectie Herinner-Dingen-Dozen, met afbeeldingen speciaal voor de Herinner-Dingen-Doos geselecteerd. Daarbij kunt u soms kiezen voor jongen, of meisje (kleurstelling) en in ieder geval altijd voor een naam en datum, die met de Bobbi tekening op het deksel mag worden gedrukt.

 

TIP!

Extra bijzonder is de Bobbi Naamtekening! Tekenares van Bobbi, Monica Maas, maakt op bestelling een naamtekening van elke gewenste naam, die wij vervolgens drukken op de Herinner-Dingen-Doos! Zo creëren we voor jou een waar collectors item!

  

 

Bewaren

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

De mooiste afbeeldingen van Bobbi en zijn vriendjes als opdruk. Met als topstuk de unieke Bobbi naamtekening, voor jou gemaakt door tekenares Monica Maas!

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00