Geschenk bij geboorte of doop

Persoonlijke herinneringendoos geboorte? Of origineel doop cadeau? Kies zelf naam en datum. Ook eigen ontwerp mogelijk, zoals geboortekaartje, of foto.

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Bestseller
Herinner-Dingen-Doos Hertje op het ijs
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
Geschenk bij geboorte of doop

De babytijd is voor veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s erg bijzonder. Het is bovendien een periode die voorbij lijkt te vliegen! Het mooiste is dan om alle bijzondere ‘eerste’ spulletjes een speciale plek te geven, zodat je die later met veel plezier weer kunt bekijken. Kies voor een Herinner-Dingen-Doos met het thema geboorte of doop, voor alle passende items die je wil bewaren. Je kunt een houten geboortedoos laten voorzien van een naam en datum, of je kunt er een foto of geboortekaartje op laten drukken. Zo past deze bewaardoos helemaal bij jou en je kind!

De beste plek voor jouw baby herinneringen

De eerste schoentjes, het eerste pakje, een speen, een knuffeltje, het geboortekaartje: wat wil jij bewaren uit de babytijd van je kindje? De Herinner-Dingen-Doos is beschikbaar in drie aantrekkelijke formaten, zodat je deze afstemt op de hoeveelheid spulletjes die je bewaart. De Large doos (18 liter inhoud) is de kleinste, maar de meest kleurrijke van het stel. Met zijn kralen handvatten en gekleurde plankjes van het binnenwerk. Erg geschikt om de belangrijkste en niet al te grote spulletjes in te bewaren. De XL CUBE (27 liter)  is vierkant (kubus) en daarmee geschikt voor bijvoorbeeld vierkante geboortekaartjes. Een mooie middenmaat, met als bijkomend voordeel dat hij past in de KALLAX / EXPEDIT kast van IKEA, die veel mensen in huis hebben staan. De XXL doos is de grootste van het stel. Met zijn 51 liter inhoud komt hij tegemoet aan de wensen van de echte verzamelaars onder ons. Natuurlijk is de Herinner-Dingen-Doos niet alleen voor ouders, maar zeker ook voor grootouders en anderen die een plekje zoeken voor hun belangrijke herinneringen.

Ook een eigen ontwerp is mogelijk

Op deze pagina vind je veel verschillende ontwerpen voor de Herinner-Dingen-Doos. Daarnaast is het mogelijk om een bewaardoos voor baby spullen te maken met een geheel eigen ontwerp. Je levert dan een eigen foto en/of tekst aan, die wij gaan drukken op de houten doos van jouw keuze. Deze doos kan bovendien voorzien worden van een uitneembaar binnenwerk. Natuurlijk krijg je van ons per mail eerst een gratis proefdruk, zodat je kan zien hoe het eindresultaat wordt. Geef je je akkoord, dan ontvang je de houten herinneringsdoos voor je baby zo snel mogelijk bij je thuis. Heb je vragen over de ontwerpen, of wil je graag hulp bij je eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag (en vaak kosteloos) verder.  

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Persoonlijke herinneringendoos geboorte? Of origineel doop cadeau? Kies zelf naam en datum. Ook eigen ontwerp mogelijk, zoals geboortekaartje, of foto.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00