Eigen Ontwerp

Lees meer
  • GRATIS hulp bij Eigen Ontwerp
  • GRATIS verzending bij besteding >= €75
  • PostNL 3-5 wkdgn, Spoed = mogelijk
  • Met liefde handgemaakt
Aanbieding
Herinner-Dingen-Doos Neobaby.nl Prematuurpakket
Eigen Ontwerp

Een gepersonaliseerde bewaardoos maakt iedere gelegenheid nog specialer. Een Herinner-Dingen-Doos kan gemaakt worden voor iedere denkbare gelegenheid: een huwelijk, een geboorte, een doop, een overlijden of zelfs ‘zomaar’. Heb je je beste vriendin tien jaar geleden leren kennen? Maak een Herinner-Dingen-Doos met allerlei aandenkens, om de vriendschap te vieren. Heb je een bijzondere verzameling die een minstens zo bijzonder plekje verdient? Ook daarvoor kun je via Herinner-Dingen-Doos.nl een herinneringsdoos maken. Je levert simpelweg je foto en/of tekst bij ons aan, en wij drukken deze op een prachtige houten doos.

Waar kun je uit kiezen?

Een Herinner-Dingen-Doos is beschikbaar in drie formaten. Je kiest voor Large (18 ltr inhoud), XL Cube (27 ltr, vierkant) of XXL (51 ltr). Daarnaast bieden we een variant met uitneembaar binnenwerk, maar kun je ook gewoon een doos zonder binnenwerk bestellen. Heb je een bestaand ontwerp gezien, maar is dat niet 100 procent wat jij voor ogen had? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Het is in veel gevallen namelijk ook mogelijk om een bestaand ontwerp enigszins aan te passen, om ervoor te zorgen dat de doos beter past bij je wensen.

Gratis proefdruk in je mail

Natuurlijk willen wij dat je blij bent met je zelf ontworpen Herinner-Dingen-Doos. Daarom krijg je, voordat we het eindproduct bij je leveren, eerst (per mail) een gratis proefdruk van ons. We gaan pas verder met drukken als jij je akkoord hebt gegeven. Een herinneringsdoos maken met eigen ontwerp is dé manier om alle belangrijke aandenkens die je hebt te bewaren. Klik op deze pagina door naar de variant van jouw keuze en lees alles over de specifieke Herinner-Dingen-Doos. Heb je nog vragen, of wil je hulp bij het realiseren van je ontwerp? Neem dan contact met ons op!

Hier koop je de originele houten Herinner-Dingen-Doos.

Herinneringendoos maken met jouw eigen ontwerp, voor een gelegenheid van jouw keuze? Dat kan natuurlijk via Herinnerdingendoos.nl! Bekijk de mogelijkheden.

Adres Lucky Woodworks / herinner-dingen-doos.nl Markeloseweg 7-A NL - 7245 TJ LAREN
Contact +31(0)573462872 info@luckywoodworks.nl Openingstijden 24/7 | Live Chat 09.00-21.00